X JAPAN

Roam through the life to find a shadow
The flame of light, feel it disappear
Sank to the darkness in it's end
Was it your secret?
Stop holding your fear
Let memory regret, die alone
Oh will you be there,
There shows you how it's free, 'till you feel alive
'Cause you are beautiful, your scars are beautiful, Like the jade
You'll still shine, when you sink into the sea
When all the bleeding scarlet jealousy goes away with me
Make dawn of mind without the night, looking through the eyes of fallen angels
Sink like a stone into the dark where no light can touch
Then go back my vault, I'll be in mystery
Tries to take me alone to the end of the world
Where I still believe, Jade
Hold your light 'Cause you are beautiful
Your glow was beautiful, yesterday
I still hide, at the scene of memories
Oh I still hold my rosary beneath the way of life
Will you feel where the bloody face of love to break away, escape
Flows like the stars of the sky
Walk in the ocean out of mind
Makes me wanna die together as heaven
Ah, another day has come, another self has gone to the flame
It's burning love
'Cause you are beautiful, your scars are beautiful like the jade
You'll still shine, when you sink into the sea
While all the bleeding scarlet jealousy goes away with?
Our love forever, You'll believe, Leave your mystery, In your heart
My Jade

Målande text, häftiga riff ja, den här låten är riktigt enorm! kolla den!
-------->  http://www.youtube.com/watch?v=W37_xInM448
 
 
Thalassa

Makeup magic

Okej, planen är att jag ska börja sminka mig till olika figurer o kändisar osv, med tanke på hur skrämd jag själv blev av den här sminkningen jag gjorde igårkväll (klicka för större):
 
 
The Barbie-makeover... YEH!
 
så tänkte jag att det kanske skulle kunna vara lite kul med att testa vad man kan göra för fler ansikten? Och ja, jag ska skaffa en bättre kamera, har enbart en dum mobilkamera att använda nu, men tills vidare får den duga! Ska försöka göra en ny sminkning MINST tre gånger i veckan. Kanske fler ibland, beror på vad man orkar och hur fantasin är. Ni får gärna skicka förslag! Denna sminkningen ovan skulle då vara en "Barbie-makeover" med inspiration från den skrämmande och tragiska kvinnan Valeria Lukyanova, skrämmande, ja, kolla bilden nedan, tragisk, well, man måste ha problem om man i tjugoårsåldern opererar sig så vansinnigt mycket och på allvar tror att en life-size-barbie är attraktivt. MEN det var roligt att testa makeupen! Skriv gärna vad ni tycker om den och som sagt KOM MED FÖRSLAG PÅ FLER! :)
 
 
Bild ovan: Valeria Lukyanova
 
Japp, det var allt för ikväll! Ha det bäst!
 
Thalassa

Let me tell you I love you!

Idag vill jag hylla tre personer! Nej, det är inga kändisar, inga idoler. Eller tja, idoler är de nog snarare, iaf i mina ögon! För dessa är tre av de människor som påverkat mig mycket och gjort mig till en lyckligare människa!
 
Först, min älskade pojkvän Joakim, som dessutom fyllde hela 24 år igår! (Robins bild, han och Joel gav Jocke de smartaste och bästa presenterna på länge!) Jocke är min bästa vän och stora kärlek, vi har varit ett par i över ett år och nu mera bor vi tillsammans i en lägenhet i Helsingborg på Kullagatan, och jag stormtrivs! Han gör min vardag till mer än bara vardag, varje dag är verkligen speciell! Med honom vid min sida känner jag mig trygg och redo för allt vad livet har att ge, sålänge han är här kan jag alltid känna mig säker och älskad.
 
 
Nästa person är min kära mor, min mamma Cecilia. En mer kärleksfull, omtänksam och vacker person går inte att hitta. Hon är verkligen den bästa kvinnliga förebilden i mina ögon! Att klara alla stunder så som hon gör är det inte många som kan, att genom svåra stunder ändå hålla glöden uppe för andras skull och visa omtanke och kärlek så fint som hon, JAG ÄLSKAR MIN MAMMA!
 
 
Sen sist men inte minst är det min far jag vill hylla och tacka, min papi Thomas! Jag har nog alltid varit en "pappas lilla flicka" för genom de första åren av mitt liv var det han som tog mest hand om mig, han har lärt mig så mycket, fått mig att våga och tro på mina drömmar, hållt mig på marken när jag skenat iväg så vild i fantasin som jag kan bli. Han har gett mig balans mellan verklighet och drömmar helt enkelt och det måste ha varit ett jävla helvete att lyckas med rent ut sagt! Men han klarade det, och jag älskar honom för allt han gjort för mig!
 
 
TACK ÄLSKADE JOAKIM, ÄLSKADE MAMMA, ÄLSKADE PAPI!
 
Thalassa

Cruella De Gaga?

Gaga talks about how fur is something beutiful to her, and how people should respect her thoughts about wearing it. Because she respects us who thinks it horrible. Well, she talks about compassion? Always compassion! Wtf is that for sort of compassion she is talking about? Compassion only for humans? Just so she can look expensive and fashionable animals have to suffer, is that compassion? I like Gaga, but this is fucking brutal and wrong. I could respect or at least try not to care about her opinion about fur, if she wouldnt talk so much about compassion when she herself shows different. Dont say something just to sound great, thats so wrong and stupid. So she just falls more and more in my eyes. Without compassion for the rest of the world like animals and plants, well, everything living, this world wouldnt last so long. Fuck your compassion, come back when youve learned the true meaning of that word...
 
Sorry, blev så jävla trött på detta. Är så grymt besviken. Pallar inte folk som säger en sak och sen skiter totalt i det, not cool. Jag bryr mig inte om alla super-mega-fans hatar mig nu, jag är besviken som in i på hur konstigt allt börjar bli. Och det stör mig då jag tyckte så mycket om henne innan. Men men, tänker inte dissa helt för detta, men inte försöka va nått super-fan som jag var innan. Never.
 

some of us are humans, and the rest of us are also humans!

Okej, vad jag ville få fram idag är jag tröttnat på allt tjat om att vara sig själv. För grejen är, hittar du något som får dig att känna dig som dig själv betyder det inte att hela ditt liv handlar om det. Jag levde för hårdrock ett tag, men jag är inte bara en hårdrockstjej. Jag älskar annan musik, andra kläder, andra grejer överhuvudtaget. Så alltså, om jag säger att jag älskar hårdrock, att jag är mig själv och står för det, så betyder det inte att jag ska göra precis som stereitypen inom den genren. Jag kan känna starkt för musiken och klä mig som en bimbo om jag vill (inte för att jag gör detta men drar exempel) och säga rakt ut att "jag älskar hårdrock!" utan att NÅGON ska komma och påpeka att jag inte förstår mig på det och inte är en äktahårdrockare. Fuck that! Låtoss vara människor, inte stereotyper. My god, till och med inom musik och klädstilar osv som står för att vara sig själv får man inte vara sig själv. Man ska inte vara människa utan en jävla kopia inom det mög man valt att gå in för to the death. Nä, jag tänker inte följa allt det här skitet! Jag vill kunna gå i en sleten jävla ramones-tshirt och leggings samt platta skor o utan en ordentlig frisyr ena dagen för att nästa kunna ha stylat mig med högklackat, nätstrumpbyxor och galna kläder och hår! Jag vägrar välja en stil, jag väljer MIG, dag för dag! vi förändras, vi mognar, viändrar smak och tycke, lär oss mer och ser saker med andra ögon, även från dag till dag, vi har inte samma fucking känslor varje dag, viär alla olika hela tiden, imorgon är jag en annan Malin, men sen kanske jag är samma Malin om en vecka fast mognare osv. Förstår ni? Whatever, man är inte den stilen eller den andra typen, du är du och jag är jag, och vi är båda människor, varken mer eller mindre. Vi ärolika men samma i grund o botten och måste inse att vi förändras hela tiden, så som människan är tänkt att göra. Så, nu har jag fått sagt det. Nu ska jag städa lägenheten och sen duscha, sen kommer papi och hämtarmig för att gå ut en runda i skogen med vovve! Skönt med en ledig dag! BYE!
 
(PS. gaga-talk? NEJ, Malin-talk. Hon har aldrig sagt detta, liknande kanske, men det är inte bara honsom inspirerat mig till alla dessa tankar. VERKLIGEN INTE. Jag har att tacka min pappa, min vän och konstlärare Peter, min pojkvän Joakim, mina bästavänner så som Olivia, Line och Susanna m.fl, min mamma, min bror, min syster, Ola Salo, lady gaga också och ja många fler. Det är inte EN person som påverkar mig, det ska inte vara så. Och en som självklart alltid påverkar mig, är jag själv. Jag följer mitt hjärta och mina mål och låter nära och kära och personer som påverkat mig positivt hjälpa mig på vägen. be yourself)
 
Thalassa
 
 
ps igen, ritade denna i paint lol, ful I know haha. men iaf, en liten serie på det jag skrivit om!
RSS 2.0