true story

She was blinded by love, hidden in hate, she walked alone with a heart full of nostalgia.
He camed as a prince, like a stereotype from her dreams, from her paintings and drawings.
With fear she tried to reach him, to touch his heart and win his love.
He embraced her like sunshine, he was warm like a sun and she never felt good enough for him.
Though he told her all the things she wanted to hear she couldnt let it go, she was just not good enough.
Trying to keep away her pain from him, smiled when she saw him, cried when he was not around.
She was lost in insanity, feeling like nothing could save her, not even her love.
When she at last told him and help was found, she couldnt stand the fear of getting back to her nightmare.
She became a monster and her love had to leave her.
She kept living like nothing matter she didnt care for herself anymore, she never heard from him.
Thought she had forgotten him, thought she was in love again, one day it came up to her.
She had lost the one that cared for her, just the way she used to be, when she was herself.
She lost her heart, her love.

stupid boy

If you tell me you love me once more I will punch you. If you tell me you want to kiss me again I will kill you.
Dont try to play games boy, Ive heard it all, and you know what? I dont give a damn shit. I was prepared, within less than four months Ive been sorta brokenhearted by two boys, and then you came. Thinkin that maybe you could play with this girls heart, have a little fun? No way sir, no way...
Everyone told me you were a bad boy, all I could see was a beautiful disaster, and I wanted to help you, to help you get out of all the trouble. But after every moment spent with you I felt something. Youre just another liar.

Sooo, now Im not gonna open up myself so easily for what I think may be true. I dont want games, Im ready for love, I dont need it fast I just need someone that truly gives us a chance. Someone not lookin for a good time, someone lookin for love.

Thalassa

love tragedy

My beautiful love,
you have a smile that brings the spring, eyes like sparklin snow, a voice like summerrain, you warm me up in the lonely, cold autumn nights. Youre a liar, when you say youre not beautiful, youre a fool, when you tell me youre not worth me. Darling, oh my wonderful princess, I see it all. You, me, forever hand in hand, Ill kiss you every night every morning, Ill never leave you. I could be in another country, thousands of miles from where you stand. Still, I would find you, follow you and then forever hold on to your hand. Your my truth, destiny and light. No one could ever shine so bright. Im here, whatever happens Im always here, my beautiful love.

And with tears in her eyes, she ripped the letter in to pieces, as he did with her heart. Then she fall into sleep, forever, was it worth it after all? Without a heart how can I make art, she said to herself, walkin through the cold nights, the summerrain, all alone with no light. Oh, she would never shine again.

Thalassa

note to self: never trust the nights

Vet inte riktigt var jag ska börja, den här helgen har ju varit som alla andra egentligen, rent åt helvete. Saknar tiden jag inte gick ut och festade, allt var så mycket bättre. Jag träffade ärliga människor, folk som inte dömde för fyllegrejer, personer som såg den jag är på riktigt och inte det monster jag blir när jag druckit (som många andra även blir). Jag nämner aldrig namn här i bloggen, förutom om det är någon nära vän jag träffat eller sådär, jag vill inte dra upp för mycket som man kan ana direkt vad det handlar om thats why mina texter är lite konstiga och svåra att förstå ibland. Jag kände iallafall att jag blev riktigt illa behandlad igår, pga misstag som jag försökt förklara flera gånger. Jag behöver mogna och växa upp men vem fan behöver inte det? Alla gör misstag, även om det inte berodde på mig igår så gör alla misstag och jag kan inte be om ursäkt för det mer när jag inte ens får svar på det. Det gör sjukt ont att bli dömd av människor som inte sett mig nykter ens, som bara sett och dömt efter den där personen jag blir av alkohol. Det gör äckligt ont.
Jag har inte det bästa självförtroendet, jag är rätt osäker när det kommer till att träffa nya människor och om någon inte tycker om mig får jag nästan ångest för jag känner mig dålig. Därav blev det en hel del tårar igårnatt.
Jag är en person som lätt överdriver mina känslor, jag tackar gud för att jag är estet! Hade jag inte kunnat måla och teckna och skriva av mig alla mina känsloberg o dalbanor vet jag inte vart jag tagit vägen. Så ja, jag vet inte mer nu vad jag ska skriva, allt känns konstigt nu. Jag måste försöka sluta dra ut varje helg och börja hitta mig själv igen. För jag är inte någon elak människa, jag är ingen "sopa"... jag vill inte skada eller såra någon, aldrig. Så därför måste jag försöka dra ner på det här.

Thalassa

just a smalltown girl

Är väldans trött ikväll, varit o besökt något ålderdomshem med min kurs idag, sjukt tråkigt. Sen var jag hos madde en sväng o träffade henne o madde 2. Vi tatuerade oss hela högen och sen gick vi till ica så madde kunde köpa hem lite mat osv. Sen hämtade mor mig och nu sitter jag hemma o tar det chillzz. Önskar för tillfället väldigt mycket att vi haft ett badkar, känner för o lägga mig i ett varmt skumbad o bara ta det lugnt nu. Men min fina vita stora filt får duga, I guess. Btw, har börjat lära mig att rita bättre med mina promarkers! Har en hel del kvar o lära, men det börjar bli resultat av min träning! I <3 promarker.
Och imorgon blir det att besöka Munka Ljungby folkhögskola, de har en konstlinje jag är intresserad av. Senare på kvällen blir det utgång antingen i Helsingborg eller så drar jag till Danmark med några polare.. eller så stannar jag hemma o typ vilar! Är trött och inte det minsta pepp, men det brukar bli annat på kvällarna nästa dag så får väl se. Funderar på att försöka få med bror ut då också var ett tag sen nu.
Nu ska jag kolla på nån film eller tv bara, sen blir det sovdags! Sååååååååå natti.

Thalassastorsis mull och lillsis emus <3

dragonfly life

Okej, jag har betett mig som en idiot mot många den senaste tiden, sagt ena efter andra och sen något helt annat. Jag har träffat så mycket nytt folk på senaste tiden och, ja, det har varit sjukt kul med alla nya underbara personer jag lärt känna. Det trista är ju att alla försvinner så snabbt igen, det gör ont men visst, en del av det beror på mina egna val och handlingar. Sorry för allt jag gör och säger, till er alla som betytt något, även om det inte varit länge eller så, tack så mycket för tiden med er. Jag vill inte be om en chans till att bli vän eller så med er för jag förtjänar förmodligen inte det.
Time for changes, nu ska jag inte gräva ner mig själv mer. Min största dröm just nu är att börja på en högskola, I want that so badly. Lära känna nya människor, utveckla mina estetiska sidor, få en utbildning, ha något att göra och känna att det jag gör är viktigt! Så denna veckan ska jag besöka både Lunds konst och designhögskola samt munka ljungbys folkhögskola med en konstinriktning. Har funderat på att försöka hitta en skola uppåt landet, men känner mig inte riktigt redo att lämna allt här nere under så lång tid. Men i framtiden flyttar jag förmodligen.
Ja, inte mer att säga, är grymt förvirrad med allt annat plus jag är trött. Så nu ska jag kolla film, bye.

Thalassa
RSS 2.0