Deja vu, escape, clueless...

Jag har inte skrivit nått nytt inlägg på ett bra tag nu, så ja, here it comes!
Idag åkte jag in till skolan men det slutade med att jag tog bussen hem direkt igen innan jag ens kommit in på lektionen - jag fick ont i magen, riktigt ont. Och det sitter i, men hur dåligt jag än mår så måste jag iväg imorgon.. jag har filosofiprov (som jag för övrigt sitter och pluggar på nu, liten paus nu dock) och det provet har jag redan fått flytta fram twice, och sen förra veckan skulle det redovisas för foto A, tema Jag, och jag är inte ens klar?! Så det får jag förklara på nått mysko sätt imorgon trots vi haft flera veckor på oss.. har dock bara kvar att ta fram själva bilderna. Jag har framkallat (pappa hjälpte mig här hemma, tur han är amatörfotograf!) sen så har jag matte.. USCH!!! Och matten måååste jag verkligen vara med på nu för det var säkert nästan två månader sist jag var där!!! Omg, jag är SÅ efter i det.. Och jag hatar matte jag kommer säkert få streck och inte kunna ta studenten detta året, jag orkar inte.. jag måste få minst IG liksom, har streck hitills.. :(((((((((((((((((((
Helgen var den tråkigaste någonsin! Förutom att jag såg premiären på New moon i fredags, direkt efter skolan, med Olivia L och Emilia, åååh, det ägde, världens bästa film liksom <3 bättre än första lätt!!!
Sen tänkte jag tipsa er om böckerna som Olivia L tipsade mig om för nån månad sen, Vampire Academy, för er som gillar Twilight så är detta verkligen något! Det finns än så länge fyra böcker ute, första heter då "Vampire Academy" tvåan "Frost bite" trean "Shadow kiss" och fyran "Blood promise". De två första finns ute på svenska och heter "Törst" och "Fruset blod". Vad jag vet så kommer det två till böcker, och femman kommer ut i Maj enligt Olivia. Böckerna är skrivna av Richelle Mead. Och ja, de är OTROLIGT bra! Seriöst, i lördags kväll när jag läste ut trean (började på fyran igår) så glömde jag bort min ångest inför skolan! Bara för jag var så inne i boken x)
Böcker är min flykt från verkligheten, det gör mig totalt lugn och jag älskar att läsa <3 vilket jag började gilla först för drygt ett år sen. Hade inget liv då, som en hel del vet, jag hade det riktigt svårt. Och gömde mig mest hemma en hel termin. Och jag började läsa, och det kändes som att leva i andra världar då. Och visst, det kanske inte är bra eftersom man ska leva i nuet egentligen (till stor del iaf) men jag är glad att jag upptäckte läsandet då. Jag kom ju ur det senare. Tack vare en hel del.
Nåja, livet är fortfarande som jag ansåg för några veckor sen, som en berg o dalbana som stannat i mitten av en kulle, och jag vet inte om det kommer gå upp eller ner.. Det är läskigt. Men jag hoppas det går upp, för jag har mått dåligt väääldigt länge innan det blev såhär, "normalt", liksom.. JAJA nu ska jag sluta skriva om mina depp tankar :3 Hoppas ni alla har det bra! Och hoppas ni ger böckerna VA en chans! KRAM

Thalassa


shout it out loud

På fredag är det dags, New moon <3 Idag var jag ledig från skolan, mycket, mycket bra! Dock är man lite stressad inför skolan imorgon. Jag orkar inte. Men jag ska försöka så gott jag kan, och typ, kämpa..
Olivia sovde över här fredag och lördag, sjukt bäst :D Vi chillade mest, men sen hade även Emilia fest på lördagen. Jag har blivit galen i Lady gagas nya låt, Bad romance ._. den är faktiskt grymt bra. Lady gaga är grym så de så. Tycker dock det är tråkigt med folk som kallar henne mainstream, hah.. väldigt mainstream, hon har nog den sjukaste stilen på både musik och klädsel jag någonsin sett.. hon är grym! Sen om alla har börjat lyssna på henne är whatever. Jag lyssnar på det jag tycker om och inte för att det är ovanligt.
Sen lyssnar jag fortfarande sjukt mycket på Paramores nya album Brand new eyes. Den ägeeer <3 Plus Vixen, de är också så bäst, lovely :>
Ska jag inte babbla på mer om musik. Jag har inget vettigt att skriva faktiskt idag så jag slutar nu x) TJOTJO.

Thalassa


I just walk in circles

Jag försöker alltid vara glad, iallafall när jag är bland vänner eller ja ute bland folk överhuvudtaget. Och bland vänner brukar jag kunna bli glad på riktigt också, såklart, eftersom det är de som gör livet värt o leva.
Men ibland orkar jag inte, och jag känner bara hur allt rasar ibland.. Och jag vågar knappt säga det längre heller. Det känns som att man måste stänga inne alla problem, inte tynga ner andra i sin omgivning, bara lysa med ett ständigt leende och aldrig vara det minsta nere. Det beror enbart på mig själv, och mycket på hur allt var för mig förut. Och ni som inte bryr er eller som tycker jag är löjlig som skriver detta här, läs inte vidare.. jag känner för att skriva av mig idag och om ni inte vill störa er mer på mig så ja, sluta läsa helt enkelt..
Hur man än gör känns det som om alltid någon kommer hata en. Jag får så sjukt lätt dåligt samvete. Och jag vill oftast vara vän med de flesta, hatar att vara ovän och bråka. Och när något går snett eller någon är sur eller arg på mig så blir jag så sjukt depp och jag känner att jag måste göra allt för att ställa det till rätta. Och därför har jag oftast mitt leende på så att ingen ska tycka jag är jobbig eller söker uppmärksamhet, för det känns fel att visa upp sina dåliga dagar inför andra. Precis som om man vill att alla ska tycka synd om en. Så tänker jag iaf om mig själv och INTE om mina vänner så ni ska inte tro nått! Jag lyssnar alltid på er och finns här alltid. Ni vet vilka ni är. Men jag vet inte hur jag ska öppna mig längre, det enda sättet är att skriva det på den här onödiga bloggen som knappt någon läser. Bara jag får ut det, någonstans. Och jag vill berätta för folk varför jag mår dåligt så de förstår att jag inte är på humör för att skratta eller vara glad vissa dagar. Men jag kan inte. Bara såhär.
Jag ska sluta skriva nu x) Detta är nog det mest motsägelsefulla och patetiska inlägg jag skrivit. Men jag behövde skriva av mig som sagt.. Ha det bra.

Thalassa


is this supposed to be life?

Jag är trött på allt inget är kul inget är intressant inget ser jag fram emot för allting e för långt bort känns det som och allt kan ta sig.. Jag ska färga håret nu, svart som vanligt, men har typ utväxt och det börjar bli lite brunt över hela. BLÖ och jag blir sur på allt och alla. Allt går fel väg inget går som jag vill längre och jag oroar mig för skolan och det känns som om hela mitt liv handlar om det nu eller iaf borde handla om det.. F*CK skolan!!! Tar upp ALL tid! Och gör den inte det så kan man räkna med IG (eller streck.....) om man känner för minsta paus. Ja en hel del vet att jag har varit borta mycket från skolan och ja jag får väl skylla mig själv. Men det är ju precis det jag menar! Jag bättrade mig, och var i skolan, orkade och kämpade, men nån gång så tog jag en liiiten paus för att orka med pressen och BOOOM så går allt åt skogen?! Jaha.. Nu får det väl bli så, lägga ner allt på skolan ändå.. Och jag får väl se upp för en deja vu på förra höstterminen.. Men det är det man får ta för skolan lever man för nu. Och som Olivia sagt, man pluggar för att bli betygsatt inte för att lära sig..
Inget mer att säga tills vidare. Dagen suger. Jag är för övrigt hemma idag sen sprutan gjorde mig lite död. Men det kommer jag ju få ångra senare, för skolan är viktigast!!! Glöm inte det.. -.-

Thalassa


I didnt want to go there..

Tjo

Man har ju inte lite ont i armen efter den sprutan.. plus jag är SJUKT off och orkar inget.. Jag var dock i stan idag och träffade Olivia, Benjamin och Rebecka. Vi drog till Ebbas fik, och efter en stund försvann Rebecka hem och sedan även Olivia. Men det ägde, som vanligt.

Idag känner jag mig även bara allmänt misslyckad, eller, kanske inte rätt ord.. men typ, allt känns meningslöst, och vad som än händer känns det som om inget kommer gå bra längre. Jag är trött på allt och vill bara ge upp och lägga mig och sova bort allt.. Deppdeppdepp och ångeeest, orkar inte.
Men redan nästa vecka blir det New moon premiär och snart Paramore och jag vet att jag tjatar om det men det e typ de som håller mig uppe nu.

Its like a rollercoaster.. Only now I dont know if Im on my way up or down..


Thalassa


misguided ghosts

Idag tog jag vaccinet mot svininfluensan. Och nu sitter man med världens värk i armen, plus jag är helt off. Men jag mår ändå okej :) Imorgon ska jag åka in till skolan vid 3 först ;s bara matte. Efter det ska jag leka med Benjamin och 2 Olivior ;3 lovley <3 Btw, mindre än två veckor kvar till New moon premiären nu, och mindre än en månad till Paramore konserten ^^ Längtar man? Jo, en aning! <3 Men tills dess händer en massa annat roligt också, för mina vänner äger <3
Jag är så sjukt pepp på Olivias och mina framtidsdrömmar, det som jag skrev om i typ förra eller förförra inlägget. Jag måste bara klara matten.. för om jag failar, och får streck i det, så kommer det inte bli studenten för mig sen.. Ja, jag klarar det, det måste jag! Allt är lite smått rörigt just nu, precis allt, men samtidigt är det stadigare än någonsin, det är det sjuka. Men jag mår bättre än på länge, och ja, thats great.
Jag förstår mig dock inte på vissa människor i mitt liv, det finns några som bara verkar vilja förstöra mer än något annat.. men man ska kunna lyckas också, och det går inte längre. Jag är INGEN docka längre, enough!
Jag typ knarkar albumet Brand new eyes med Paramore, och blir ännu mer pepp inför konserten ._.
Nu ska jag inte skriva mer, för jag har inget vettigt att skriva x) Tjoo!

I think its pretty good, but what do I know?

Thalassa


where is love? what is love?

Jag vill men vill inte
Jag önskar men tror inte
Jag ser men kan inte

Om man redan så tidigt vill undvika det
Hur ska man då klara hela livet ut
Med hjärtat som brister och läker ibland
Och brinner för att sedan brista igen

Jag har hört varje kärlekssång spela upp samma texter
Om gott och ont lätt och svårt rätt och fel
Man försöker undvika men det går inte
Hur du än gör hamnar du snart i fällan igen
För att brytas, knäckas och trampas på

Love isnt easy its a game I never wanted to play..

THE ROLLERCOASTER

Jag och Olivia L kommer leva livet en vacker dag, det vet jag. Vi har planerat att skippa studentbalen och studentresa. Istället ska våra pengar gå till sparkassa inför USA RESAN <3 Vi ska jobba ett helt år efter skolan, ja, vi ska redan försöka hitta jobb och börja spara! Sen ska vi bosätta oss i USA, förmodligen Portland där min moster bor, vi kommer nog kunna hyra rum i hennes big house xD för rätt lite pengar jag menar de e min moster o hon har välkomnat mig länge så :D Där ska vi jobba mer, och samtidigt leta skolor! Sedan kommer vi plugga i framtiden till våra drömjobb, och ja, vi kommer inte bo här i lilla tråk Sverige iaf. för vi båda har drömmar på annat håll. Det som är så bra med detta, som Olivia sa, är att DET KOMMER VERKLIGEN HÄNDA!!!
Jag menar, det är så perfekt! Och det är möjligt! Bara vi kämpar för det och det ska vi :D
Men, detta är då framtiden.. Och vi är fast i Sverige i yttligare två år.. Och vi måste leva sparsamt.. Nåja, jag vet vad man får för det om man kämpar så jag ska inte ge upp. Men återigen är man kvar här och jag är så stressad med skolan. Så stressad med allt faktiskt. Jag är glad att jag har vänner som lyser upp dagarna, till exempel Olivia L såklart <3 sedan Benjamin, Olivia J, Sebastian, Rebecka, Christian, Sofia ja de finns nårra såna här stjärnor som hjälper en i livet. Utan er, I would be NOTHING!!!!! <3

Youre the sunlight and the darkness, an angel and a demon..

Thalassa


minutes and months

Gårdagen blev lyckad! Benjamin, Olivia, Sebastian och Rebecka var hemma hos mig, och vi kollade film osv.
Det var sjuuukt kul, I love them. Idag var jag med min bästis, Emilia, och vi ska sova över ikväll.
Imorgon blir det stan med henne och fika på Mezo dessutom. Varm choklad <3
Nu sitter jag och väntar på att hon ska komma hit, vi ska dricka pepsi och käka chips :3 Sen ska vi vara allmänt knäppiga och bara ha kul! Som vanligt.

And theres so many things spinning around but I think its imagine but I wish it was true..

Ha det bäst alla, kram!

Thalassa


Im alive and it feels good

TJOHOO

Nu har man hämtat ut biljetterna till New Moon premiären PLUS beställt biljetter till PARAMORE i köpenhamn :DDD happy me ^^ var med olivia lutterplutt i stan igår, vi typ, fikade och firade att vi inte hade nån svenska idag xD först drog vi till Mezo o sen till.. minns aldrig vad stället heter ._. nått franskt fik i närheten av Procivitas iaf :3 MYCKET NICE. Och sedan klippte olivia sig och köpte hårfärg, och vi träffade benjamin en liten stund osså, sen drog man hem senare på kvällen (det snöade! inte nice) och sen idag hade man utvecklignssamtal och TROTS min höga frånvaro gick det rätt bra xD och och och sen efter skolan, lekte jag med en massa bra människor som olivia L, olivia J, susanna, benjamin, sebastian, rebecka :> det ägde :3 sen imorgon kommer de hem till mig på filmkväll! Dock inte olivia L och susanna :'< men jag e ändå glaaa och längtar till imon! och till new moon! och till paramore! och till min födelsedag! och till lovet! IM HAPPY!!! for once liksom x>
HA DE BÄST <3

Thalassa


I run from the deep sea, stayin at the shore

Jag har gett mig ut på de mest farliga hav du kan tänka dig
Känslorna har varit ute i storm och aldrig riktigt velat tas ifrån det
Dramatik och mystik gjorde livet som en saga men det var då jag märkte
Jag vill inte leva i en saga med olyckliga slut hela tiden
Jag har något i mig som lyser starkare än något annat jag vet
Ett hopp om kärlek och lycka och jag tror så starkt på det
Jag har lämnat cirkeln av dramatik och jag vet att jag bara väntar på en ny
Men den här gången vet jag hur jag sa hantera det
Och jag kommer alltid vara den som står upp och räcker min hand åt dig
Den som försöker se förbi den där muren du byggt upp som gör dig såhär
Jag vet hur det var förr och jag vet vad som finns bakom
Jag känner dig bättre än du tror och jag vet att du själv vet det
Bara låt tiden slipa dig och göra dig till den du egentligen är
Så säger jag om alla även om mig själv
Vi bär alla en mask för att skydda det som finns bakom
Jag önskar vi var starka nog att ta av masken och inse att det som är äkta
Är vackrare än något annat..

Vampire Academy

Gjorde en affisch till boken jag och Olivia Lutterplutt läser, Vampire Academy heter den då ja, och är skriven av Richelle Mead. SJUKT BRA!!! Så läs, ni som gillade Twilight ;> Fast, detta är inte alls samma sak, men ja, om man tycker vampyrer är kul så :p YÄS och då skriver jag roll lista här också:

Rose Hathaway - Megan Fox
Dimitri Belikov - Ben Barnes
Lissa Dragomir - Emma Watson
Christian Ozera - Jeremy Sumpter


RSS 2.0