banana/choco-panncakes

Hej igen!
Precis gjort lite mat, ville prova något nytt och det blev bananpannkakor. Och eftersom jag är som jag är och jag älskar choklad och choklad och banan är som gjorda för varandra, så hällde jag i lite kakao och rivde lite choklad över de färdiga pannkakorna. Men det blev inte det bästa jag gjort, och verkligen inte det sämsta heller. Men max 2/5 i betyg. Jag ska försöka bli bättre på att både laga mat och baka! (utan att alltid lägga till en massa saker som inte är meningen att de ska i som tex. choklad..)
Jaja, alltid en början! Jag är fortfarande bäst på att baka kladdkaka! ... fast det är typ alla bäst på :(

JUSTE!!! Min pojkvän är bäst så är det bara punkt slut. Jag hade köpt en kass mascara (H&M's egna) och suttit och klagat över den nu några gånger sedan jag köpte den, och igår när Jocke slutat jobba gav han mig en liten påse från Åhléns, med min favoritmascara! (Loreal, volume million lashes extra black) Så glader jag blidde :D <3 Han är så söt! Och snart fyller han 23 så då ska jag sneaka ut och försöka hitta något fint och bra och roligt att ge min käre påg. Hihi.

Men nu får jag väl se till att göra något annat, typ titta på tv och teckna lite. Eller sova. För min mage+huvud gör ont idag.
Ha det bäst!

Thalassa

(BTW!!!!!!!!!!!!! Vet att jag bloggar lite halvtråkiga saker nu om vardagen men som jag skrivit innan, mina emotexter kommer lite då o då fortfarande för de är viktigast för mig höhö)Ser lite sådär smått äckligt ut.. det var det också.

feeling sick and creative

Känns riktigt trist att jag inte kan vara på jobbet just nu, men förhoppningsvis kan jag börja imorgon igen! Jag trivs iallafall även om jag inte är riktigt van vid en sådan stress, men man klarar det mesta med god vilja och dessutom väldigt många bra arbetskamrater!
Anyway, sitter hemma i hålan nu och pysslar lite för mig själv med fimo lera som egentligen är till för att göra dockor med (finns fler sorter men denna är i ljus hudfärg och lite svårare att arbeta med) fast jag gör för tillfället smycken istället och små prydnader! Roligt eftersom jag inte jobbar så mycket i 3D när jag väl känner mig kreativ nuförtiden utan tecknar och målar mer. Sen har vi ju inga bra färger att måla med som direkt håller här hemma, allt sånt får man väl köpa hem en vacker dag när man har råd och lust, så istället använder jag nagellack (lol) men det funkar! (förlåt syrran att jag snor dina tusentals nagellack lite, men jag är försiktig och tar inte mycket hihi!)
Nu ska jag snart ta ut andra omgången ur ugnen och sitta o måla allt, sedan fotar jag och lägger upp här för er som känner er intresserade att se på mina B-grejer höhö.

Thalassa


        
lady gaga brosch - nån slags korp-ring heh - döskalle halsband - cupcake örhänge

(klicka så blir bilderna större)

pretty princess birthday

Igår fyllde min lillasyster Emma 12 år, och idag hade vi några släktingar och andra bekanta på besök för att fira henne! Jag gjorde en söt tårta till henne och igår fick hon en Taylor Swift skiva (Speak now) och ett OPI nagellack av mig. Och eftersom tårtan blev rätt så bra och min syster är väldigt söt lägger jag upp två bilder på tårtan och på henne! GRATTIS SYRRAN! <3

Thalassa

which blogs do you stalk?

OKEJ, såhär äro det: jag är sämst på att uppdatera, ingen nyhet. Jag har långa evighets inlägg som de flesta förmodligen bara tycker är nonsens, ingen nyhet heller. Men jag vill bli bättre och inte sluta med mina kära "filosofiska"/weird inlägg utan även börja blogga om lite annat!
Jag har mina kära favoritbloggare, och de kan skriva om sitt vardagsliv osv. på ett sätt som gör det spännande! Inte typ som alla andra "Tjolla bloggen! Nu äter jag en varmkorv på Ikea. Snart ska jag köpa vita converse på ett annat ställe och sen ska jag klippa hunden"................
Ett exempel iaf, sånt är trist och jag tror de flesta i grunden håller med. Sådana bloggar känns mest som att folk bloggar för att de inte tycker facebook-uppdatera räcker. MEN de bloggar jag följer är, väldigt olika, men även lika på det vis att man VILL läsa, det är INTRESSANT att läsa och man kan inte SLUTA. För enligt mig är deras sätt att blogga på inspirerande, man blir glad av att läsa och titta och de är begåvade på det, det är mer som en bok eller spännande tidning nästan än som en grundskoledagbok.

Så, mina favoriter är framförallt:

adorabatbrat.blogspot.com

nevnarien.blogg.se

Helgrymma tjejer! De båda får mig att vilja utveckla mina talanger, att våga satsa mer på saker jag inte vågat innan osv! Hur bra är inte det liksom? Så om ni gillar udda och estetiska människor, checka in deras bloggar!
Och till sist, jag försökte sminka, klä och smycka mig som Adora BatBrat bara för att liksom. Kändes som att klä ut sig till en alternativ superhjältinna eller nått (det är hon ju nästan i princip) och ja, jag photoshopade, MYCKET. Det blev roligare så. Annars är photoshop mer för att ändra ljus o färg för min del, inte manipulera som på de här. Höhö.

Det var allt för idag! Ha det bäst!

Thalassa
RSS 2.0