Happy new year

Yäy! Allt ordna sig med hairpalace, det tog ett tag för dem att svara men who cares jag ska få ett till paket hemskickat, skönt att det gick så lätt! Slippar man gå och sura över det. Hoppas bara att det kommer räcka för mitt hår ändå, men det borde det nog. Annars har jag lite "gammal" hårförlängning som jag kan slänga in ifall ifall.

Och imorgon är det nyårsafton! Den firas tillsammans med pojkvännen plus vänner. Hoppas 2012 blir ett bra år, det tror jag!

Men nu ska jag sova, upp och jobba imorgon igen, godnatt och gott nytt år!

Thalassa

What the..?

Beställde löshår från haripalace.eu för tredje gången på min födelsedag eftersom de alltid haft billiga hela förlängingar som håller rätt bra och verkligen är långa. Fick hem löshåret idag och blev väldigt besviken när jag öppnade paketet med håret i.. På hemsidan stod pris, mängd osv precis som senaste gångerna jag beställt. Men detta var ett helt annat hår. Kvaliten var annorlunda, håret var kortare än förut och topparna var klippta som om ett barn gått lös på det. Dessutom, värst av allt, så stod det att håret skulle vara 45 cm långt samt 100-120 cm brett, men det var bara knappt 54 cm brett, hälften av vad de lovat. så grymt förbannad man kan heller inte skicka tillbaka det om man öppnat paketet men hur fan ska man då se vad man fått för något?! Har skrivit ett mail och hoppas det är ett misstag och att jag får ett till paket av det, fan alltså, alla jävla ställen ska bara lura en på pengar nuförtiden känns det som.
Bild ovan: Hairpalace.eu's information om håret.Bild ovan: löshåret jag fått hem.


Blir inget långt hår till jul och nyår nu trots allt, usch så besviken jag är.

Thalassa

loveletter to my boy

crazy girls all over the internet

Förstår inte en sak, vad är grejen med att skapa en blogg och leka diva? Alltså, det är tjejer som går eller precis slutat grundskolan som försöker köra på Kissies grej att spela en roll så att folk ska hata en, följa en för att de stör sig på henne, bli kända på det och ja, vara känd som en äcklig förortsfjolla som alla hatar? är folk så jävla desperata efter att få sina 15 minutes of fame nu för tiden eller? herregud, jag trodde man ville bli ihågkommen som något bra, inte en hatad egoistisk fjant? det som stör mig mest av allt är att jag stör mig! råkade bara klicka in på en som en polare postade på facebook, fyfan, trodde jag skulle spy... hur jävla blåst kan man bli? okej, hon är förmodligen inte så blåst utan spelar sån som sagt för att bli lika känd som de andra. usch, tänker inte skriva hennes namn eller blogg för jag tänker inte bidra till att hon ska bli känd på det viset och tro mig, ni vill inte se heller.

så, var bara tvungen att få ur mig det. en sak kan jag lova och det är att jag alltid kommer skriva som jag gör nu, om mina tankar, sjuka eller inte, och om känslor och lite annat som kanske anses intressant för en del av er. no way att jag slutar sådär. thats a promise Ill keep! så, nu ska jag sluta störa mig och aldrig mer besöka någon av dessa fjantars bloggar igen för då är jag som alla andra och bidrar till deras såkallade "kändisskap".

Thalassa


no more miss teen girl

Klockan är över tolv, det är den 15 December, nu är det slut. Slut på mina år som tonåring. Tänker jag för mycket på det känns det skitstort, men sen kommer man på sig själv.. idiot, det är en vanlig dag som alla andra, jag ser ut som förra veckan, är samma person som förra månaden, den enda skillnaden är siffrorna. Men det känns läskigt ändå! Jag ska sluta tänka på det så mycket, bättre att gå och lägga sig, kanske en dusch innan. Iallafall, grattis till mig tjugo år på denna jord!

Thalassa


RSS 2.0