red wine, cheap perfume and a filthy pout

Imorgon ska jag med far till östra grevie folkhögskola, en skola jag för tillfället håller på att göra tavlor/teckningar till för att kunna söka in där. Enligt deras hemsida verkar det ju vara en väldigt bra skola, men för säkerhets skull ska jag även söka till munka ljungbys folkhögskola som jag besökte förra året och även då sökte till men kom inte in. Men lägger ner mer än dubbelt så mycket energi och tid på sökningarna detta året i jämförelse med förra, så det ska nog gå! Hoppas jag!

På kvällen imorgon ska det bli förkrök för två gamla barndomsvänninor, nämligen jag och min kära vän Emilia! Hon fyllde ju 18 den 16e, så nu ska det firas! Senare mot kvällen ska vi ta en utgång tillsammans med våra vänner från landskrona, senare ska jag hem till min pojkvän. Var precis på systembolaget och köpte med ett vin jag aldrig provat förut, men jag vet att den brukade gå åt. Campor de luz heter den, så ska prova den imorgon. Plus lite öl. Man måste ju ha öl, öl och rödvin, det är viktigast. När det gäller alkohol. Allt annat kan ta sig så som cider, vodka, whiskey eller whatsoever. Okej rom funkar också. White russian är gott. Okej men rödvin o öl är fortfarande viktigast! Punkt slut.

Nu ska jag sluta tråka ut er, ha det bäst!

Thalassa

Another boring day

Hej, längesen jag skrev något här. Händer inte så mycket just nu, jag har ju fått sommarjobb iallafall. Så till början av Juni har jag att göra igen, fram till September. Nice :D Plus det är på min senaste praktikplats, Systembolaget i Åstorp. Trivs riktigt mycket! Note to self: måste dit och hälsa på snart och köpa Kiss destroyer öl. Hihi!
Jag väntar på att mina pengar ska komma in så jag kan köpa Sweden rock biljetten, åh första året för mig! Längtar! Nu är det inte långt kvar heller ;) mina stora favoriter att se är Mötley, Electric boys, Steel Panther, Lynyrd Skynyrd, Motörhead och Twisted Sister. Sen är där klart många fler, senast jag räknade på det blev det 19 band jag ville se! Det är inte lite! Så det är ju verkligen värt vartenda öre. Sen är det en massa andra kostnader utöver biljetten såklart men det har hon osså tänkt på! Det kommer bli kalas!
Ett litet "problem" har jag däremot, Lady Gaga ska ju på turné och jag MÅSTE se henne den här gången :( inte missa born this way ball! NO WAY! Men hur ska man ha råd till båda? Jag hoppas bara att hon bokar in Malmö också (Sthlm är ju redan inbokat) och att jag kan betala en biljett till sommaren när jag har mer cash! Åh hate money -_-
Men just nu är väl det viktigaste egentligen att plugga ihop Engelska B så jag FINALLY kan få mitt slutbetyg som jag väntat på i två år (Nic är omöjligt, skulle fått det första året, men då räkna de fel på poäng, under ETT ÅR?!?!?!?!?!?!) nåja det fixar sig nu, det måste det, jag vill gå högskola! Men är på G med att söka folkhögskolor atm, så det borde jag ju komma in på, förhoppningsvis. Är det någon som har tips på vad man kan göra så skriv! Jag vill så gärna gå skola nu så jag kommer igång med mina konstdrömmar!
Got nothing more to say, or write.

Tjolahopp!

Thalassa

RSS 2.0