Brown eyes

Tja, fortfarande förkyld. Men det börjar faktiskt gå över nu. Mitt huvud är inte lika tungt och jag börjar få mer energi, var ute med hunden två gånger idag, vill bara ut och träffa människor nu inte bara sitta instängd i huset i bjuv! Men får vänta lite till så jag inte smittar alla eller blir sämre igen, måste kunna jobba igen nästa vecka varit borta i fem dagar nu och det känns jobbigt. Hoppas iallafall Jocke kommer idag, han är redan också lite förkyld och det var han som smittade mig så det är nog lugnt.

Tråkprat, men har inget roligt direkt egentligen att skriva om nu som sagt, suttit i bjuv och snytit mig och varit trött och sur i en vecka nu så. Men! Provade mina linser idag igen och jag älskar de! Köpt de på fargadelinser.se och linserna jag har är utan styrka och heter Expressions Colors Brown. De ser inte snygga ut på bilden men rullar man ner lite när man gått in på de linserna finns det bilder på andra som har de på sig. Det var genom de bilderna jag bestämde mig för att köpa de. Riktigt snygga och precis sådär bruna som jag ville ha.Ser naturliga ut dessutom och det är awesome! (sålänge man inte kollar för nära, då ser man ut som en alien med utstickande ögon hah) Ps. lägg märke till pappersrullen och nässprayen i bakgrunden, mina bästa vänner just nu. Blö.

Nedan är en bild på mig utan linserna. Vad är snyggast, blå eller bruna ögon? Hur som helst, roligt med variation! Onödigt, men rooleeeeet!
Ha det bäst! Nu ska jag kolla onödiga serier osv på tv. Bye!

Thalassa

paint the town in pink

Hej! Jag är fortfarande sjuk, hostar, snyter mig hela tiden, nyser osv. Plus jag hör knappt något på vänster öra, jag vill bli frisk! Jag vill tillbaka till jobbet, träffa min pojkvän, just det! Har ju målat en massa idag, eller, mer än vanligt = två målningar. Hah. Här kommer de!


Detta ska föreställa min pojkvän i hippiestil. Som sagt, helt inne på det nu och kan bara inte sluta lyssna på Janis Joplin! Målade med fingrarna för övrigt.Den här bilden ritade jag igår, den blev så härlig att jag ville göra den i akryl så det blev så idag! Ärligt talat blev den nog bättre än teckningen.Och här är originalet, teckningen från igår.
Thalassa

Your love brings life to me

Okej, jag faller för nya stilar hela tiden, men en som jag älskat riktigt länge nu är den gamla hippiestilen, eller ja, en hel del från 60-70 talet överhuvudtaget. Och då snackar vi inte de nya tolkningarna på det utan the real deal med långt ostylat hår, blommor runt huvudet, sjalar, långa kappor, vida byxor, små kjolar och små toppar, femhundra olika halsband med olika längder samt en massa andra smycken osv.
Jag älskar det! Letade fram några bilder på det jag menar, både det lite mer "sofistikerade" från den tiden samt den riktiga hippiestilen.

Så j*vla snyggt, helt awesome! Ja, har inget mer att skriva om just nu, ska sätta mig och måla innan jag går och lägger mig. Var bara tvungen att lägga upp detta. Lovelovelove.

Thalassa
RSS 2.0