Love, time and fantastic art

Det var ett tag sedan jag skrev senast, och ska jag vara ärlig har jag inget att skriva nu direkt heller. Borde sova, klockan är snart halv två och jag börjar jobba kl 8 imorgon... vill inte jobba, vill stanna hemma och måla! Gjorde en akryltavla igår-idag som jag faktiskt blev nöjd med, ett porträtt på en kvinna med en uggla på axeln. Lägger upp på facebook o eventuellt här inom snaraste framtiden.
 
Ja, annars? Jo jag har ju flyttat! Bor nu mera i Helsingborg, på kullagatan (!!!) I know, från lilla Bjuv till så centralt det kan bli i stan! Det är awesome! Förutom på kvällarna/nätterna då man vill sova och folk går och galer nedanför. Vi bor på högsta våningen men det hörs som om vi bodde nere i affären längst ner, blö. Menmen, jag bor med min prins iallafall och det var det enda jag brydde mig om när jag letade lägenheter. Jag är så kär, åh, ska snart krypa ner i sängen och hålla om den lille sömntutan hela natten! Fram tills den äckliga väckarklockan ringer och det är dags för jobb igen... blir en hektisk vecka, brukar jobba två heldagar (8-18) men denna veckan blir det i princip fyra, onsdag 8-16 tror jag annars alla andra dagar 10 timmar... sen lördag 9-14.30. VILL INTE VILL SITTA HEMMA OCH MÅLA! Jag vet inte vad som är fel, allt känns perfekt, förutom en sak, jag kan inte måla och rita längre! Och då menar jag tidsmässigt! Jag hinner aldrig sätta mig ner i lugn och ro, utvilad och inspirerad för att göra tavlor och teckningar längre. Jag försöker tvinga mig trots man är trött efter jobb, men då slutar det med en tråkig skiss som jag kluddar ett stort streck över som därefter hamnar bland allt annat skräp bland soporna. Det är faktiskt sjukt frustrerande och gör ont i hela mig. Jag har inte kunnat få ur mig min kreativa sida de senaste veckorna alls, förutom den tavlan jag lyckades med nu. Annars nada! En del halvbra grejer, men jag menar, jag vill utvecklas! Visst är jag glad att jag har jobb annars hade jag aldrig kunnat flytta ihop med min fina man, men jag vill utveckla min konst! Inte sitta i Systembolagets kassa dagar in och dagar ut. Jag trivs klart men som sagt, jag har drömmar och jag är snart 21 år gammal, klart jag vill satsa! Jag måste satsa, konsten är en stor del av mig och gör jag inte detta kommer mitt liv kännas menigslöst och plågsamt, vilket det halvt känns ibland redan pga brist på tid till det.
 
Jaja, får söka kurser och högskolor mer.. försöka hitta något mer kreativt jobb, vad som helst som sätter igång min inspiration och ger mig lust och tid och banar väg för mina drömmar och mål. Jag tänker ALDRIG ge upp, och jag vet, jag ska vara nöjd med att jag har ett jobb och att alla har jobbiga perioder i sitt liv med arbete/drömmar osv. Men jag ta mig igenom detta, jag har som tur är människor runt mig som stöttar mig och det är tack vare några fina personer i mitt liv som jag faktiskt lyckades göra denna tavlan. Ja, jag lägger upp den så snart jag får tillgång till mitt mobil-USB som gömmer sig hemma hos mina föräldrar i mitt gamla rum. Men nu får jag väl sova, ha det bäst alla! Och glöm inte era drömmar, överge de ALDRIG! Det tänker inte jag!
 
BTW sista nu, ska se GAGA på SÖNDAG! I Köpenhamn! LÄNGTAR!!! Kommer skriva ett inlägg om det hela och förmodligen lägga upp bilder från det. Tjo!
 
Thalassa
 
 
PS. om ni inte har sett den här kortfilmen från Walt Disney's "Fantasia", DO IT!
 
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=daGvOZ50YAo&feature=related
RSS 2.0