SOMMARLOV NU TACK!

Jag är fortfarande lite sjuk, det har ju dock blivit mycket bättre om man jämför med iförgår eller igår! (y)
Men jag kommer nog inte att kunna dra till skolan imon........ och det kan suga kuk för jag skulle göra dräkthistorieprovet imorgon! Och plus att jag skulle redovisa om Eclipse (tredje boken i twilight serien för er mongon som inte vet :* ) på engelskan! :O FUCK IT! Ja, alltså jag vill gärna ha G så de e därför jag dampar över det åkej?
MEEEN jag ska iallafall sola idag och käka jordgubbstårta! Och jag ska sno Annas fina mening "no negative thoughts allowed!" LÄTT <3 Tack Anna ;3 <3
Sen ska jag försöka få mitt huve att sluta spinna runt som en jävla turnado (head ache) och göra some homework!
Sen ska jag vara chill och titta på Gossip girl ;) Jag känner dessutom för att baka.. Hmm, knäppt, har aldrig gillat det förut, men man lär sig väl att gilla saker efter hand :D GRRREAT! som kellogs frosties tigern säger :3
NU SKA JAG SMITA! Puss era arabkatter!

xoxo Thalassa

its like a rollercoaster..

Mitt liv går alltid upp och ner. Antingen är allt helt perfekt, eller så är allt sämst och nere på botten..
Som i höstas, då mådde jag som värst, mitt liv var en ren katastrof och jag ville bara dö varje dag, jag önskade flera gången att jag skulle bli påkörd eller få någon snabbt dödlig sjukdom eller ja bara dö på nått sätt så snabbt som möjligt.. Sen till vintern drogs jag upp ur det hela, så snabbt att det skulle kunna kallas ett mirakel.
miraklet varade dock inte länge, och sen tappade jag taget om min livslust IGEN. Jag vet inte riktigt var jag är nu, jag är ju sjuk för tillfället så jag yrar väl en hel del.. men jag vet att känslan jag har, hur jag än känner mig så ligger den känslan o lurar i mitt bakhuvud och i hjärtat, jag känner mig värdelös. Jag har bra självförtroende och stora drömmar så det är inte det, men jag har så länge drömt om ett liv som rik och berömd och att hålla på med det jag älskar men sen kommer jag på mig själv med att sakna något. Jag vet inte vad men jag känner mig jämt tom och jag orkar inte leta efter utfyllnaden längre.. Det är på det sättet mitt liv går så upp och ner, genom att ena stunden fylls det där tomrummet och jag är lycklig, sen töms det igen och jag är likgiltig. Jag ser inget värde längre i att kämpa för något för jag kommer ingen vart det känns som att springa i sand, man glider tillbaka och kommer knappt fram hur mycket man än anstränger sig.
Vad är det med mig? Varför ska jag vara en så invecklad person varför ska jag tänka så mycket? För bara ett år sen var jag så mycket gladare ju.. Och om det är det här som kallas att mogna och bli vuxen, så vill jag, snälla, bara bli barn igen, för detta var det jag var rädd för att sluta som när jag var barn..

Black or.. red? (thnx anna <3)

Färgade håret idag. Det blev fail. Men samtidigt inte jättefail. Så jag funderar ju på att fortsätta med att "röda" håret..
typ, fortsätta bleka de som fortfarande e svart o sen färga rött.. för rött e sjukt sexig färg ju! <3 nåja, sista bilden ja tog idag innan mitt svartis hår blev rödis. puss på att jag e twilight nörd ;3



Sen måste jag bara skriva till en person som hjälpt mig mer än många andra den senaste tiden.. Anna <3
Tack Anna, för att du får mig att inse hur värdefullt och roligt livet är. Du fick mig att vilja bli positiv igen, och
jag älskar dig verkligen, alltid, finns här för dig hun <3

   <3<3<3<3<3

escape the outside

De senaste dagarna har jag försökt att bara koncentrera mig på mig själv och på mitt liv. Det har funkat och jag mår mycket bättre nu :) Jag har däremot beslutsångets - ska jag ha svart hår, eller rött?
Om jag fortsätter med svart kan jag fortsätta med min hårförlängning.. om jag kör på rött e de kort som gäller 24/7..
Jag älskar mitt svarta hår, men jag e rätt trött på det.. Hade vatt kul med en förändring, kan ju ha svart sen igen liksom ^^
Eller så ska ja färga rött o sen bleka förlängningen en aning och färga det rött också.. ja vet inte än.. Dessutom funderarja liksom på rosa ;s
Jag ska lägga upp bild på bdb så folk kan rösta, jag behöver seriöst hjälp :| För er som inte vet min bdb, så heter jag soolstoft där. Nu ska jag ut med min lilla voffsing Gucci i skogen o gå en runda. Puss på alla bananskallar!

xoxo Thalassa

Dagens outfit

  

Life is great some days

Idaaaaaaaaaaag var en härlig dag! Vi hade bara svenska, redovisade om inspiration, och jag berättade om The Ark :3
Dock blev inte Petra (Svenskalärare) så glad på Olivia och mig, vi satt och asgarva heeela tiden :( "Jag vet inte varför jag gillar metal, men kanske är det för att någon i släkten för flera hundra år sen var krigare, eller nått, kanske.."
HAHAHA. elaka vi är :(
Sen tog jag och Line bussen hem till "underbara" Bjuv igen, och under hela resan hem satt vi och plågade alla stackars resenärer med sång och och skratt, jag tror seriöst en liten trött kille framför oss planerade att skjuta oss :|
Sen kom jag hem, stack direkt ut med Emilia och fotade lite i vackra Bjuf, och det blev rätt najsiga bilder :D Och sen drog vi upp till Ica och köpte pizza och juuurgrubbar :D och sen när jag kom hem fixade jag ihop e liten myshörna och käkade och kollade Gossip Girl :3 love love luv luv <3 Snart ska jag städa rummet, för det ser ut som Britney Spears kände sig för några år sen, herregud asså. Det var allt, livet leker, och på fredag blir det att kolla Benjamin Button med Emilia, och sen ska jag försöka fixa ihop en rolig lördag med några friends!

xoxo Thalassa

 

Dagens outfit

life is good I cant complain..

Idag känner jag att allting är tråkigt allting är uttjatat och allting är ointressant. Precis ALLT och ALLA.
Jag vill inte ens träffa någon, inte en enda människa i världen inte ens om jag fick chansen att träffa Johnny Depp eller Robert Pattinson eller någon hade jag orkat det idag.. INGEN! Och inte ens om jag fick chansen till att spela in världens Hollywood film hade jag tackat ja.. Känns så iallafall idag.. Jag mår superbra samtidigt, för mitt liv känns fulländtat. Jag har liksom gjort en hel del egentligen.. Men samtidigt har jag så mycket kvar. Det är världens konstigaste känsla jag varit med om.. Jag ska iallafall hjälpa pappa med trädgårdsarbete -.- och sen ska jag plugga och sen ska jag ut en runda med Emilia på kvällen.
Alltså, livet är konstigt. Men jag gillar det. Speciellt mitt liv just nu, för jag har det så bra egentligen, jag borde inte klaga, jag har så bra vänner och jag ska ge folk större chanser att få en plats i mitt liv, jag har stängt ute så många nya personer nu.. Och även mina närmsta vänner till och med..
Så det jag skrev innan om att jag skulle börja leva livet, jaa, det håller jag fast vid. Jag lever, jag andas och jag vet vad jag vill. Jag vill leva och jag vill upptäcka och få erfarenheter. Jag vill inte förstöra detta livet jag fått, det kan vara det enda vi får. Så ett råd; ut i solen och träffa vänner, träffa er kärlek, eller bara njut av livet! Man SKA INTE låta någon eller något trycka ner en! Låt INGEN påverka den ni är! Håll kvar vid den DU är, för jag hittar tillbaka till mig själv nu, och det känns bra, har inte mått såhär bra på länge.

xoxo Thalassa

dagens outfit

Im through with this crap..

jag tänker hitta tillbaka till mig själv nu. inget ska trycka ner mig mer, för det har gått för långt. jag är inte den samma som förut, inte den glada tjejen som var stark och hade så mycket hopp, jag har gjort så mycket skit, rökt, supit, playat, slutat äta och mycket mer skit, ja, som det har gått.. men jag vet att jag egentligen är stark, och vafan e det för ett liv att bara röka o supa och leva ett rent skitliv, när man istället kan satsa på ett LYCKLIGT liv? jag tänker inte dras in i den skitvärlden, jag är inte den som missbrukar en massa skit som skadar en själv, jag älskar mode och teater och mina vänner och familj betyder mest av allt för mig, jag älskar att gå mot strömmen och få folk att bli helt sepe så som jag gör, tex crazy kläder osv. det är DEN jag är! och jag älskar att skriva och jag älskar att bara tänka på framtiden och allt och fantisera. jag är en drömmare och ingen jävla missbrukare!
jag tänker gå på stort nu, jag ska leva, inte ruttna bort i min sorg mer.. jag vill inte mer för jag har blivit en sån bitter människa, det går bara inte mer. nu slutar jag, och börjar livet.

life is what you make it

life is a flower!

I onsdags så var jag på stan efter skolan med Kallo och Olivia, och det var superkul! Förutom att Olivia råkade spränga Kallos däck på en sån man pumpar upp däcken utanför en cykelaffär xD så hemskt faktiskt! Stackars båda ;<
Men jag hittade en del stuff, tex. turkos strumpbyxor och ett vitt långt linne med Betty Boop från H&M, och vanligt bronzing powder, de e bäst, fjärde gången ja köper den xD Sen skulle jag hem, men missade bussen så då föreslog Olivia att vi kunde dra hem till henne o jag kunde ju sova där, så de gjorde jag då och lite senare så stack vi ut en runda med Anna <3 och det var megamysigt! Så sen stack vi hem till Anna och hade mys där, käkade pizza och drack drinkar, lovely!
     
Torsdag så hämtade mamma mig mellan 1-2 tiden nån gång, vi drog hem och då duschade jag och fixade mig, sen drog jag ut och fotade med Olivia B, och det var grymt kul! Kommer bli många fotodagar med henne nu till sommar bland annat och i många olika galna teman! Sjukt kul! Hade väl inget direkt tema idag, haha hippie lite kanske xD men annars inte direkt, somrigt bara typ ^^ Men det var sjukt kul!
Sen grillade vi här hemma, jag och syrran stack upp och köpte ostbågar och dumle snacks, och sen tittade jag på film med henne och mamma (Ella den förtrollade) och sen satte jag mig vid datorn, pratade i tele med först Sofia <3 sen med Mändy <3
Så de senaste dagarna har varit lovely! Soliga och roliga och inga deppiga tankar direkt :D Jag är stolt över mig själv som lyckats vara på topp så länge haha, brukar bara hålla max en halvtimme annars >.< (y)
Men nu ska jag sova för klockan är snart halv fyra och imorgon blir det väla med Olivia J på dagen och på kvällen 18årsfest hos Madde (grattis gumman!) med en massa underbart folk! Ha det bra alla!

xoxo Thalassa

my odd thoughts of style

Jag är en sån som älskar att prova allt. Jag provar alla stilar och jag älskar det, mode är verkligen ett favoritområde, och jag klarar mig inte utan det! Så för att visa hur min stil/stilar är, så lägger jag upp lite bilder på olika gamla outfits. Enjoy.

xoxo Thalassa



           

sick and tired

Idag har jag suttit hemma och bara, dött.. jag är uttråkad och orolig och deppig.
Men så är det.. Blivit förkyld och det suger, hatar det, men de e bara en liten förkylning,
så den går väl över snabbt (: den här veckan ska jag göra en massa stuff, kommer bli
helt slutkörd efter >.< Men det är kul, fester osv. de e alltid roligt <3
Jag e dessutom trött på mitt hår.. Vill typ, göra något med det! Det bara hänger och är
svart x) men jag vågar inte än, ev. att ja gör nått med det till hösten, men nu i sommar
ska det bara va svart o så långt som möjligt. Och på Onsdag får jag mina pengar!
*Lycka* och kollade Ellen Degenerous imorse, och alltså, hon e sjuk x) och jag säger
bara det, en dag ska jag vara en av de stora stjärnorna som sitter i den fåtöljen och blir
intervjuad! Jag lovar, jag blir så peppad av att se filmer, intervjuer osv. att det inte är klokt!
Jag ska kolla statist.se idag och söka några roller/statist jobb, för det var längesen sist!
Har tänkt på så mycket annat.. så inte orkat tänka på min framtid och mina drömmar.
Men nu ska jag fortsätta tråka och lyssna på The Pierces, underbara, och sen ska jag
väl duscha och se om jag mår bättre så jag kan komma ut lite eller nått.

Kram, Thalassa xoxo

wasnt life supposed to be more than this?

jag är rädd för kärlek nu. innan var jag inte det men nu är jag seriöst skräckslagen. jag är kär, ja, men det är inget bra med det alls. det är bara dåligt nu och jag mår inte alls bra. jag är en hemsk människa när jag är deppig, och just nu är jag så nere att jag bara vill dö. jag orkar inte mer, jag orkar verkligen inte med detta mer. fattar inte, varför blir jag såhär?
jag ser inget skäl till att jag ska reagera såhär..? jag, den tjejen som alla förut såg som en glad och lycklig och målmedveten tjej, inget kunde trycka ner mig men nu, nu är jag fan bara en zombie?! jag fattar seriöst inte vad som hänt med mig. tjockskalliga malin, vad håller du på med? jag har blivit den sämsta personen jag vet, jag har blivit dålig i skolan och är säkert ingen rolig eller bra vän just nu.. förlåt alla <3 jag försöker komma på hur jag ska lösa allt.. men det är megasvårt. tankar och känslor är svårare än jag trodde när det blev såhär starkt..
varför ska man alltid må dåligt av sånt här? varför är det så sjukt orättvist och hemskt varför kan man antingen inte bara bli lycklig eller få glömma åtminstone? jag lär mig inget av detta! jag mår bara dåligt och förstör för mig själv!
jag är rädd för mig själv. jag vill inte veta av mig själv men det är den enda personen jag aldrig kan komma ifrån..
jag hatar det, jag vill inte mer.. jag älskar dig.. varför skulle jag bli kär i dig, varför blev jag såhär lättpåverkad helt plötlsigt?
jag orkar verkligen inte mer nu..

Ny blogg!

Japp, ny blogg! Mer behöver jag inte säga. Antingen kommer den här bli den jag uppdaterar nu mest eller den andra (thalassa.bloggsida.se) men det blir förmodligen den här. puss!
RSS 2.0